Ο έφηβος Αλέξης Σωτηρίου Μιχαλόπουλος, αθλητής του Α.Σ. Αστραπή Πατρών και Α.Ο Σκεπαστού, αναχωρεί σήμερα για την Ιντσεον της Κορέας με σκοπό την προετοιμασία του δίπλα σε ισχυρούς κορεάτες αθλητές στην γενέτειρα του ταεκβοντό.

Στόχος της προετοιμασίας είναι η περαιτέρω βελτίωση της αγωνιστικής του κατάστασης, με την οποία ήδη έχει χρηστεί πρωταθλητής Ελλάδας 2019 στους εφήβους,προκειμένου να συμμετάσχει με αξιώσεις στο πανευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου θα είναι μέλος της εθνικής ομάδας.

Το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων ενέκρινε την διάθεση του ποσού των 3000 ευρώ για αυτή την αποστολή, ώστε να γίνει εφικτή η εκπλήρωση αυτού του σημαντικού ταξιδιού.

Ο Αλέξης και κάθε ανάλογη περίπτωση, ως γέννημα και θρέμμα του Σκεπαστού Καλαβρύτων δικαιούται την οικονομική ενίσχυση για την εξαιρετική και υψηλού επιπέδου προσπάθειά του.

Τέτοιες αποφάσεις, για διάθεση δημοτικού χρήματος προς αθλητική δραστηριότητα, έχουν προφανή επιχειρήματα, έχουν αξία, είναι ξεκάθαρες και θα μας βρίσκουν σε απόλυτη συμφωνία

Του ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή επιτυχία. Ελπίζουμε να προσκομίσει γνώσεις και εμπειρίες που θα φανούν χρήσιμες στην πορεία προς το Ευρωπαϊκό – παγκόσμιο πρωτάθλημα και γιατί όχι και στους ολυμπιακούς αγώνες.

www.kalavrytanet.com