ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Εξιχνίαση κλοπής και σύλληψη ημεδαπής γυναίκας για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, κλοπή που διαπράχθηκε προχθές το πρωί, στις Καμάρες Αιγιαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ανηλίκων ημεδαπών, ηλικίας 14, 13 και 10 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις ανήλικοι ενεργώντας από κοινού εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία ημεδαπού στις Καμάρες και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ και δυο ρολόγια.
Επιπλέον, στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη και η μητέρα των τριών ανηλίκων για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας τους.

Σύλληψη δύο ημεδαπών γυναικών για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία ή αλητεία κατά συναυτουργία

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, δυο ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 27 και 32 ετών, διότι διαπιστώθηκε να προτρέπουν τα ανήλικα τέκνα τους σε επαιτεία, ζητώντας χρήματα από διερχόμενους πεζούς και οδηγούς.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 28χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση σε παρυφές λαϊκής αγοράς 372 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 300 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία ναρκωτικά δισκία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Λαμπέτι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε να οδηγεί μοτοποδήλατο, έχοντας κρεμασμένο στον ώμο του, ένα κυνηγετικό όπλο, με φυσίγγιο στην θαλάμη, το οποίο κατείχε παράνομα.
Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα φυσίγγια, ένα μαχαίρι και ένα κατσαβίδι, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμα 34 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
Από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη
ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 4,4 γραμμαρίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Νεοχώρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ηρωίνη (σε μορφή βράχου) συνολικού βάρους δυο γραμμαρίων περίπου.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, ένας 33χροινος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών, για κλοπή.