Τα συγχαρητήρια του Υφυπουργού Αθλητισμού, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και του υπουργού Εξωτερικών στον Μίλτο Τεντόγλου για την τεράστια επιτυχία του στο μήκος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου

Ο Μίλτος Τεντόγλου απογειώθηκε και στο Μόναχο και με άλμα 8.52 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου.

Στην μεγάλη αυτή επιτυχία αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Τι να πει κάποιος για τον χρυσό (και πάλι!) Πρωταθλητή Ευρώπης και Ολυμπιονίκη μας στο μήκος, Μίλτο Τεντόγλου; Τα συγχαρητήρια και τα μπράβο είναι λίγα μπροστά στην παγκόσμια αθλητική προσωπικότητά του και την εθνική προσφορά του. Μίλτο, σε ευχαριστούμε».

Μαυρωτάς: «Επιβεβαίωσε πως είναι ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο»

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, επισήμανε σε ανάρτησή του: «Χρυσός ο Μίλτος Τεντόγλου ΠΑΛΙ! Πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου με 8.52, τρομερή επίδοση, σχεδόν μισό μέτρο από τον 2ο, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο κορυφαίος άλτης μήκους στον κόσμο με σταθερότητα στις μεγάλες επιδόσεις. Μπράβο Μίλτο, μπράβο Γιώργο Πομάσκι».

Συγχαρητήριο μήνυμα Μ. Βαρβιτσιώτη για τον Μ. Τεντόγλου
«Ελλάδα από Χρυσό! Οι επιτυχίες για τον ελληνικό αθλητισμό συνεχίζονται», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε ανάρτησή του στο twitter. «Μετά το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, στα 35 χλμ βάδην, ήρθε ένα ακόμη αυτό του Μίλτου Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος. Συγχαρητήρια!», προσθέτει.

«Aπλά ανίκητος! Ο Μίλτος Τεντόγλου με ρεκόρ αγώνων 8.52 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος. Τα λόγια είναι φτωχά για την κλάση και την ποιότητα του Μίλτου», το μήνυμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής