Ενώ ο αποκλεισμός, από το σχολείο, των μαθητών που κατοικούν στο Μπόσι, παρά τα όσα τραγικά συνέβησαν πέρυσι συνεχίζεται κανονικά, παρά την τάχα ειδική φροντίδα Περιφερειαρχών ,δημάρχων και μέσων ενημέρωσης.
Για το θέμα αυτό γράφει σχετικά ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού συλλόγου Πετσάκων συνδέοντάς το με την εξαγγελία του κ. Κατσιφάρα ..άκουσον άκουσον για κατασκευή γηπέδου στους Πετσάκους και μάλιστα που; στην διασταύρωση για Μπόσι αν καταλάβαμε καλά.

 

Γράφει λοιπόν:

Aυτό είναι το δημοτικό γήπεδο Πετσάκων σύμφωνα με τον Κο. Κατσιφάρα…όπου θα δοθούν σχεδόν 34,000 ευρώ…. Ο ιδιώτης οδηγός που μετέφερε τα παιδιά από το Μπόσι στα Καλάβρυτα την περυσινή χρονιά δεν έχει πληρωθεί ακόμα και δεν θα πληρωθεί μάλλον, σύμφωνα με την περιφέρεια.

Πριν λίγες ημέρες το ασθενοφόρο έκανε σχεδόν 4 ώρες να φτάσει από τα Καλάβρυτα στο Μπόσι, απόσταση 32 χιλιομέτρων…

Αλλά το γήπεδο ποδοσφαίρου το έχουμε ανάγκη για να παίζουν οι 30 κάτοικοι το χειμώνα ηλικίας άνω των 45 ετών. 2 παιδιά υπάρχουν στους Πετσάκους και αυτά είναι κορίτσια….γιατί κάπου αναφέρει για αθλητικούς συλλόγους.

Οι Πετσάκοι δεν είχαν ποτέ ομάδα, σε οποιοδήποτε άθλημα….και πολύ πιθανόν δεν θα δημιουργηθεί!!!!

Δείτε εδώ

Ιωάννης Λυρίτης.

Πρόεδρος Εξωραϊστικού συλλόγου Πετσάκων.

 

 

“Επίσης πολλοί κάτοικοι απομακρυσμένων από την έδρα του δήμου χωριών και οικισμών ζουν σε περιβάλλον πολλών δεκαετιών πίσω, χωρίς δρόμους για τις κτηνοτροφικές τους εγκαταστάσεις με την κατάσταση πολλές φορές να γίνεται επικίνδυνη όπως την περίπτωση που περιγράφεται στο petsakoi.blogspot.com που είναι το blog του χωριού”

Διαβάστε εδώ: