Είναι θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους που δεν έχουν που να κοιμηθούν. Μάλιστα το βλέπαμε σε μεγάλους δήμους και στην τηλεόραση ποτέ δεν υπήρξε όμως κάτι τόσο έντονο στην πόλη μας. Άνθρωποι που κοιμούνται στα παγκάκια, έξω από τους ιερούς ναούς ή κάτω από τσίγκια και άλλα εξωτερικά σημεία για να προστατευθούν από τη βροχή. Πραγματικά είναι πολλοί οι συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη από στέγη.

Τους λόγους που βρέθηκαν στο δρόμο, τους γνωρίζουν οι ίδιοι , από τη στιγμή όμως που απευθύνθηκαν σε εμάς ως ύστατη λύση, (αφού, όπως μας είπαν, οι επανειλημμένες οχλήσεις προς τη δημοτική αρχή και τις δημοτικές υπηρεσίες για εξεύρεση δουλειάς ή ενός κρεβατιού δεν απέδωσαν καρπούς), εμείς πρέπει να ζητήσουμε άμεσα από το Δήμο να ασχοληθεί με τα παιδιά του. Γιατί όλοι είμαστε παιδιά του Δήμου μας, ιδιαίτερα αυτοί που δεν έχουν που τη κεφαλή κλίναι.

Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον τρεις συμπολίτες μας ζουν εξαθλιωμένοι. Συγκεκριμένα ο Κώστας Π., ο Βασίλης και ο Σπύρος. Ο Κώστας Π. μας εκμυστηρεύτηκε πως έχει ενοχλήσει το δήμο πολλές φορές και παρακάλεσε για οποιαδήποτε δουλειά ή μεροκάματο.

Παρακάλεσε επίσης για ένα στρώμα,ένα υπόγειο, μια αποθήκη ένα χώρο του δήμου, έστω και προσωρινά για να μπορεί να κοιμηθεί, αλλά δεν έχει βρει ακόμα καμία ανταπόκριση.

κ. Δήμαρχε είναι αδιανόητο να επιτρέπετε να υπάρχουν στην πόλη μας ανθρώποι που δεν έχουν που να μείνουν. Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση για αυτούς τους συνανθρώπους μας. Δε μπορούμε να πιστέψουμε πως δεν υπάρχει ένα δημοτικό κτήριο ακατοίκητο, ένα υπόγειο του Δήμου, έστω ένας όρχος για να βάλουν τρία στρώματα και να κοιμούνται τη νύχτα.
κκ Δήμαρχε, Αντιδήμαρχοι και κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, εάν γνωρίζατε, δεν θα πω παρετηθείτε, αλλά δυστυχώς εμένα προσωπικά δεν με αντιπροσωπεύει αυτός ο τρόπος διοίκησης. Δυστυχώς δεν έχετε την παραμικρή σταγόνα συμπόνοιας και ανθρωπιάς μέσα σας!!! Εάν δεν γνωρίζετε σας καλώ άμεσα εντός εικοσιτετραώρου να βρεθεί λύση, καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν επιπλέον καθυστερήσεις. Συγνώμη για το ύφος της γραφής μου , όμως το θεώρησα πολύ καλύτερο από το να γίνει δια ζώσης αυτή η αναφορά. Τον Κώστα Π. τον ξέρω.

Είναι ένα φτωχό και ταλαιπωρημένο Ελληνόπουλο . Δεν πίστευα μέχρι που χτες τη νύχτα πήγα απρόσκλητος μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα για αυτοψία. Έβρεχε και είχε 8c. Ήταν στον εξωτερικό χώρο μιας εκκλησίας. Βρισκόταν στο έδαφος, φορώντας μόνο τα παλιά του ρούχα και είχε για παρέα ένα, δύο σκυλιά . Κάνω προσωπική έκκληση σε οποιοδήποτε Αιγιώτη έχει ένα υπόγειο ή μια αποθήκη (έστω και χωρίς ρεύμα ή wc ) να μπει αυτό το παιδί τουλάχιστον την νύχτα μέσα.

υγ :εύχομαι αυτά που μου είπε για κάποιους ιερείς και για την Αρχιεπισκοπή που πήγε να ζητήσει βοήθεια, να μην είναι αλήθεια.

Εύχομαι να μην είναι αλήθεια ότι και στο Κελάρι της Αγάπης ΔΕΝ του δίνουν ένα πιάτο φαΐ και τον έκοψαν, γιατί του λείπουν κάποια κ@λόχαρτα !!!