Προσφορά ετήσιας οικογενειακής κάρτας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, για τη χειμερινή περίοδο 2018-219, μόνο με 390€, ανεξαρτήτως αριθμού μελών της οικογένειας!

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια και προσφέρει την οικογενειακή ετήσια κάρτα χιονοδρομίας μόνο με 390€. Χαρίστε στους ανθρώπους σας ατελείωτες στιγμές διασκέδασης, αναψυχής και άθλησης!

Για πρώτη φορά μπορείτε να την προμηθευτείτε σε 3 ισόποσες δόσεις, για αγορά με την πιστωτική σας κάρτα, από 130€/μηνά!!
Μπείτε στο kalavrita-ski.gr, συμπλήρωσε τα στοιχεία σας, και οι ετήσιες κάρτες θα σας αποσταλούν ταχυδρομικά, με δωρεάν έξοδα αποστολής!
Ο ολοκληρωμένος πλέον αυτοκινητόδρομος Αθηνών – Πατρών (Ολυμπία Οδός), καθιστά το Χιονοδρομικό των Καλαβρύτων το κοντινότερο Χιονοδρομικό Κέντρο, με την γρηγορότερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη πρόσβαση από την Αθήνα, με το 75% της διαδρομής να είναι σε κλειστό, ασφαλή αυτοκινητόδρομο.
Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές μέσα από το επίσημο website της εταιρίας του Χιονοδρομικού Κέντρου στο: http://www.kalavrita-ski.gr και μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2018.
Προσοχή:
Οι κάρτες είναι μόνο για προσωπική, και όχι για επαγγελματική χρήση, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου (www.kalavrita-ski.gr/oroi-xrisis-xkk).