Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε το πολιτικό γραφείο της Αχαιής Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κας Χριστίνας Αλεξοπούλου, στον προαύλιο χώρο του νέου ιερού ναού Αγίου Ανδρέου. Η εκδήλωση που έγινε στο πλαίσιο των Πρωτοκλητείων 2022, ξεκίνησε στις 08:30 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 21:00 το βράδυ με τη συγκέντρωση μεγάλου αριθμού μονάδων αίματος, που είναι τόσο πολύτιμο για τις ανάγκες της περιοχής.

Η κα Αλεξοπούλου ευχαρίστησε θερμά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές της κινητής μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας και όλους τους συμπολίτες μας από κάθε γωνιά της Αχαΐας, για την εντυπωσιακή τους ανταπόκριση στην προσφορά αυτού του πολύτιμου δώρου ζωής. Ακόμη και αυτοί που για κάποιο λόγο είχαν αμφιβολία εάν μπορούσαν να δώσουν αίμα, ήταν εκεί ζητώντας ιατρικές συμβουλές για να ανταποκριθούν στην αιμοδοσία με κάθε τρόπο.

Η Βουλευτής Αχαΐας εξέφρασε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, ο οποίος αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία με ενδιαφέρον και την ενέταξε στα Πρωτοκλήτεια 2022. Ασφαλώς τα εύσημα αποδόθηκαν από την κα Αλεξοπούλου στους εθελοντές και στους συνεργάτες της στο πολιτικό γραφείο, οι οποίοι επικοινώνησαν με τόσο  ζήλο με πάρα πολύ κοσμο, για την προσφορά αυτού του πολύτιμου δώρου ζωής, που είναι το αίμα.