Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, συναντήθηκε στο πολιτικό της γραφείο με τα μέλη της νέας Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας, τα οποία αναδείχθηκαν από τις πρόσφατες εκλογές μελών των Συμβουλίων Σχολών και Εκλεκτόρων των φοιτητών.

Η κα Αλεξοπούλου, που υπήρξε όπως είναι γνωστό, δραστήριο μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας στα φοιτητικά της χρόνια στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ένιωσε ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση γιατί συνάντησε όπως είπε : «τη νέα γενιά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Τους συνεχιστές του αγώνα για την ανοικοδόμηση του σύγχρονου Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, όπως την οραματίστηκε και την υλοποιεί η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Δημήτρης Κίνδερλης, Υπεύθυνος Πόλης, η Αναστασία Λαμπροπούλου, Υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού, ο Κατσαρής Αθανάσιος και ο Κατσούλας Κωνσταντίνος, Τομεάρχες Πολυτεχνικών Σχολών, η Μπαδογιάννη Δήμητρα, Τομεάρχης Σχολών Υγείας και η Σοφιανού Αθανασία, Υπεύθυνη Τύπου και Social Media. Η Αχαιή Βουλευτής συνεχάρη τα μέλη της Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό αγώνα δηλώνοντας ΔΑΠίτισσα για πάντα!