Η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου συγχαίρει τον μοτοσικλετιστή διασώστη του ΕΚΑΒ κ. Τάκη Μικέ, που έσωσε έναν 16χρονο μαθητή με ειδικές ανάγκες στο Ειδικό Σχολείο της Πάτρας.

Το προσωπικό του ΕΚΑΒ είναι οι μαχητές της πρώτης γραμμής, που αποτελούν τους κρίκους συνδέοντας την ευθύνη της Πολιτείας με την ασφάλεια του πολίτη, νύχτα και μέρα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η διετής εμπειρία της πανδημίας επιβεβαίωσε τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση όλων των εργαζόμενων του ΕΚΑΒ σε συνθήκες διαρκούς συναγερμού, αλλά και επικίνδυνες για τη δική τους υγεία. Τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ΕΚΑΒ, είτε αυτά αφορούσαν έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις, είτε νέο προσωπικό και εξοπλισμό, δεν ήταν παρά μία μικρή, μόνο, έκφραση ευγνωμοσύνης όλων μας.

Το ΕΚΑΒ στηρίζει την πολιτεία και τους πολίτες, προσφέροντας σωτήρια υπηρεσία και παρέμβαση, βοήθεια στους ανθρώπους την ώρα που το χρειάζονται περισσότερο, όταν είναι άρρωστοι ή τραυματίες και γενικότερα όταν είναι σε κίνδυνο. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και την υπόσχεση ότι θα είμαστε δίπλα τους και εμείς όταν εκείνοι μας χρειάζονται.