Με τον νέο Υφυπουργό παρά τον Πρωθυπουργό κ. Ιωάννη Μπρατάκο συναντήθηκε η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η κα Αλεξοπούλου συνεχάρη τον κ. Υφυπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων του, ειδικά σε μία τόσο απαιτητική περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, λόγω της ενεργειακής κρίσης και των επιπτώσεών της στη καθημερινότητα των πολιτών.

Στη συνέχεια της συνάντησης η Βουλευτής  συζήτησε με τον κ. Υφυπουργό τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους της Αχαΐας και ζήτησε τη συμβολή του και τη συνεργασία του για την άμεση επίλυσή τους. Η Αχαιή Βουλευτής τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη για ένταξη της Αχαΐας στο χάρτη των επενδύσεων και των ξένων εταιρειών που έρχονται στη χώρα μας. Ανέφερε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή προκειμένου να καταστεί επενδυτικά ελκυστική. 

Ο κ. Υφυπουργός επανέλαβε τη σταθερή θέση της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα της Αχαΐας. Δήλωσε επίσης ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία για την προώθηση της περιοχής, καθώς πρόκειται για έναν νομό που μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας. Για τα εκκρεμή ζητήματα της Αχαΐας ανέφερε, ότι θα υπάρξει αποδοτικότερος συντονισμός των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να επιλυθούν με τον καλύτερο τρόπο και προς εξυπηρέτηση των πολιτών.