Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την παμψηφεί εκλογή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου. Ημέρα πανηγυρική για την ιστορική και μαρτυρική μητρόπολη. Ο ευαγής κλήρος και τα πιστά τέκνα της τοπικής εκκλησίας εορτάζουν την ημέρα κατά την οποία έθεσε επί της λυχνίας του επισκοπικού λειτουργήματος, ο Δομήτωρ της Εκκλησίας, τον σεμνό και ταπεινό κ.κ. Ιερώνυμο.

Στα τρία αυτά χρόνια, μη φειδόμενος κόπου και μόχθου ο Σεβασμιώτατος τοποθέτησε τη δική του πέτρα στο οικοδόμημα της τοπικής εκκλησίας. Καρπός αυτής της φιλότιμης και κοπιώδους πολλές φορές προσπάθειας, είναι η στελέχωση του ιερού κλήρου, με νέους και καταρτισμένους κληρικούς, η ανακαίνιση ναών, η ανάδειξη ιστορικών μνημείων, η αναβάθμιση του ποιμαντικού και πνευματικού έργου, η δημιουργία δομών ευποιΐας και αλληλεγγύης για τους εμπερίστατους αδελφούς μας. Το ανύστακτο ενδιαφέρον για τη νεολαία, η διάσωση θησαυρών πολιτισμού και η προαγωγή της πολιτιστικής κληρονομιάς του.

«Επί τη ευσήμω ταύτῃ ημέρα» απευθύνουμε ειλικρινείς συγχαρητηρίους προσρήσεις και ολόθυμες ευχές, ο Κύριος να χαρίζει στον Σεβασμώτατο υγεία και μακροημέρευση προς δόξαν Θεού και στήριξης των πιστών.