Τί θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής εκδήλωσης.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι, διαχρονικά, συνυφασμένες με την κλασική μουσική. Το ιδιαίτερο αυτό εορταστικό μουσικό κλίμα θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν όσοι βρεθούν στις 2 Ιανουαρίου στο Christmas Theater, στην μεγάλη Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της περίφημης Ορχήστρας Μότσαρτ της Βιέννης.

Η μουσική αυτή παράσταση αποτελεί ένα ταξίδι στην στολισμένη Βιέννη του 18ου αιώνα, στις εποχές των μεγάλων κλασικών συνθετών και των σπουδαίων έργων.

VIENNA_MOZART_ORCHESTRA_2

Σε έναν χώρο ανθοστολισμένο ειδικά για την περίσταση, οι δεξιοτέχνες σολίστ της διεθνούς φήμης ορχήστρας, φορώντας περούκες και κοστούμια εποχής, θα ερμηνεύσουν δημοφιλή έργα του Μότσαρτ αλλά και τα ρομαντικά βάλς και τις ρυθμικές πόλκες της οικογένειάς των Στράους, παρασύροντας το κοινό στον μαγικό κόσμο της μελωδίας και του ονείρου. Μαζί τους θα είναι και καταξιωμένες λυρικές ερμηνεύτριες που θα αποδώσουν άριες από γνωστές όπερες.

Η Ορχήστρα Μότσαρτ της Βιέννης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μουσικά σύνολα της Αυστρίας. Η ιδιαιτερότητά της έγκειται στη μουσική ποιότητα που τη διακρίνει, αφού συγκεντρώνει στους κόλπους της κάποιους από τους καλύτερους μουσικούς της Φιλαρμονικής της Βιέννης, αλλά και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα κοστούμια και οι περούκες εποχής σε συνδυασμό με τον καλλιτεχνικό ενθουσιασμό των μουσικών.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ και ΕΔΩ  

Πηγή: protothema.gr