Η ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νομό.

Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας ανακοινώνει για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη τα εξής:

Την πλήρη ικανοποίησή της για την πρωτοφανή συμμετοχή των χιλιάδων πολιτών του Νομού στο οδοιπορικό του Πρωθυπουργού στην Αχαΐα καθώς και στην πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον ηγέτη μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη εξέφρασε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας. 

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης σε δηλώσεις του υπογράμμισε : «Το οδοιπορικό του Πρωθυπουργού και ηγέτη μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αχαΐα και η ομιλία του στην Πάτρα απέδειξε το διαρκές ενδιαφέρον και τα έργα της κυβέρνησης στην πόλη, την Αχαΐα και την Δυτική Ελλάδα. Η Αχαΐα μπαίνει σε μια αντίστροφη τροχιά, σε μια τροχιά προόδου. Θα να είναι παρούσα στις εξελίξεις και το αναλυτικό σχέδιο των ογδόντα έργων που εκτελούνται και θα πραγματοποιηθούν αποδεικνύει έμπρακτα τον εξέχοντα ρόλο της Αχαΐας στις προτεραιότητες της κυβέρνησης. Είναι μοχλός μιας εθνικής προσπάθειας που βαδίζει με σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια. Το ολοκληρωμένο σχέδιο με τα χειροπιαστά έργα στην Αχαΐα όπως τόνισε στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και στις συσκέψεις οι Υπουργοί απαντά σε προβλήματα δεκαετιών βελτιώνοντας την καθημερινότητα με νέα έργα και υποδομές οι οποίες θα υπηρετήσουν αναπτυξιακούς στόχους.

Προχωράμε λοιπόν προς τις εκλογές με σιγουριά, αποφασιστικότητα, συνέπεια και ένα καλύτερο αύριο. Σφίγγουμε το χέρι στους εκατοντάδες πολίτες. Στα παλιά και νέα μέλη μας. Σε όλους εσάς που δίνετε καθημερινά τη μάχη. Είστε όλοι σας η φωνή της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Πάμε μπροστά. Μαζί με εσάς ώστε όλοι να γνωρίζουν την αλήθεια για το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Συνεχίζουμε τον καθημερινό αγώνα με την καθοδήγηση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλου Μαρινάκη και τη στήριξη του Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη. Οι πολίτες της Αχαΐας δε ρισκάρουν ό,τι έχουν κερδίσει μένοντας δίπλα στην παράταξη που κάνει ευκαιρίες τις δυσκολίες ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Για να μην επιτρέψουμε ξανά να γυρίσει η χώρα μας στα στάσιμα και επικίνδυνα νερά του χθες. Η Αχαΐα αλλάζει. Βαδίζει μπροστά. Κοιτάει ψηλά».