Η Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Είστε η φωνή και η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας στην Επαρχία Καλαβρύτων

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΑ

Την ικανοποίησή της για την πρωτοφανή συμμετοχή των πολιτών της Επαρχίας Καλαβρύτων που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαβρύτων στην Κλειτορία εκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας. 

Τριακόσιοι πολίτες από όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα της Επαρχίας βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας σε μια εντυπωσιακή και ανεπανάληπτη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση των εγκαινίων όπου μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας και στέλεχος της Παράταξης κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όλους ότι η δυναμική επανεκκίνηση της Οργάνωσης στην Αχαΐα διαρκώς θα αποκτά ποιοτικά χαρακτηριστικά και θα πολλαπλασιάζονται με τις εξειδικευμένες παρεμβάσεις, δράσεις και εκδηλώσεις. 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης σε δηλώσεις του υπογράμμισε : «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση εκφράζω τα συγχαρητήρια όλων μας προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων για την προετοιμασία και την επιτυχία των εγκαινίων των γραφείων της Τοπικής μας Οργάνωσης που αποτελούν το ορμητήριο για νέους αγώνες, στην Επαρχία.

Συνεχίζουμε δυναμικά. Κανείς και καμιά δεν περισσεύει στις μάχες που δίνουμε. Η Οργάνωση εξειδικεύει πλέον τις δράσεις της και ξετυλίγει καθημερινά τις νέες παρεμβάσεις της στην Κοινωνία. Σφίγγουμε το χέρι σε όλα τα παλιά και νέα μέλη και φίλους της Παράταξης από την Επαρχία Καλαβρύτων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την εκδήλωση των εγκαινίων και με τη δυναμική τους παρουσία απέδειξαν ότι η προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί πριν από ένα χρόνο διαρκώς θα αποκτά και νέα δυναμική. Είστε όλοι σας η φωνή και η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας στην Επαρχία Καλαβρύτων. Σχεδιάζουμε μαζί σας και νέες δράσεις. Πάμε μπροστά. Μαζί με εσάς ώστε όλοι να γνωρίζουν την αλήθεια για το μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Για να μην επιτρέψουμε ξανά να γυρίσει η χώρα μας στα στάσιμα και επικίνδυνα νερά του χθες. Η Αχαΐα αλλάζει. Βαδίζει μπροστά. Κοιτάει ψηλά».   

Η περιοδεία του κ. Κουνάβη και των στελεχών της Δ.Ε.Ε.Π. το τριήμερο περιλάμβανε ενδιάμεσους σταθμούς, τα Καλάβρυτα, το Αίγιο, την Ακράτα και πολλά Δημοτικά Διαμερίσματα όπου συζητήθηκαν θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος με τους Πολίτες ενώ πραγματοποιήθηκαν διαδοχικά και συσκέψεις με στελέχη των αντίστοιχων Τοπικών Οργανώσεων.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης κατά τη διάρκεια των συσκέψεων έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές προκειμένου να ανοίξουν άμεσα δυο νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και ειδικότερα σε Καλάβρυτα και Ακράτα. Για το σκοπό αυτό μέσα στη βδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα συσκέψη.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ             

   ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

  • Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την ομιλία του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη, μια άποψη από τα εγκαίνια των γραφείων στη κεντρική πλατεία της Κλειτορίας καθώς και το δραστήριο Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαβρύτων