Καρναβάλι 2023

Όμορφες εικόνες από το Καρναβάλι της Δάφνης – Η φιλόξενη Δάφνη αυτές τις μέρες μοιάζει να «δονείται» ολόκληρη στο ρυθμό των γιορτινών ημερών.

Με μεγάλη επιτυχία και πραγματική κοσμοπλημμύρα ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Αποκριάς!

Απ’ όλα είχε εφέτος το καρναβάλι της Δάφνης Καλαβρύτων

Αρωγοί σε όλο αυτό το εγχείρημα ο Δήμος Καλαβρύτων και ο ΕΑΣ Καλαβρύτων που προσέφεραν πλούσια εδέσματα για τους παρευρισκομένους.

Το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παΐων κ. Γιώργος Ροδόπουλος, που χωρίς τη δική του βοήθεια και στήριξη δεν θα μπορούσε να διοργανωθεί αυτή η ωραία γιορτή, πρόεδροι χωριών, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων κ.λ.π.

Τα τρία καλύτερα γκρουπ ( Pijama party, My style Rocks, Strezova gym) βραβεύτηκαν με χρηματικά έπαθλα που προσέφεραν ο ΕΑΣ Καλαβρύτων και ο Σύλλογος Δαφναίων Αθήνας – Πειραιά.

Η τελευταία μέρα των αποκριάτικων εκδηλώσεων σήμερα! Τα Καρναβάλια έχουν την τιμητική τους και το κέφι, η ζωντάνια και ο αυθορμητισμός ξεχειλίζουν από συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους.

Κέφι, χορό, τραγούδι, φαγητό, αλλά κυρίως ζωντάνια, πανδαισία χρωμάτων, χαμόγελα και πολλή πολλή φαντασία και δημιουργικότητα.

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και χρόνια πολλά σε όλους!!!

Και του χρόνου και καλή σαρακοστή να έχουμε!!!