Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Αγιασμό του Εκλογικού Κέντρου της Νέας Δημοκρατίας

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ(7:30μμ)

Με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μπαίνουν και τυπικά από σήμερα που προκηρύχθηκαν οι εκλογές στον όμορφο αγώνα. Το κεντρικό σύνθημα όλων είναι απλό. Η Ελλάδα δε γυρίζει πίσω. Πάμε μόνο μπροστά, σταθερά, τολμηρά!!! 

Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ξεκινάει και επίσημα τις πολύπλευρες δράσεις της σε ολόκληρο τον Νομό με τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου Πάτρας τα οποία βρίσκονται στη διασταύρωση των Οδών Αγίου Ανδρέου – Ερμού και θα πραγματοποιηθούν αυτή την Δευτέρα 24 Απριλίου στις 7:30 το βράδυ. 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρώην Υπουργός και Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος. Την εκδήλωση προλογίζει ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Δώδεκα Υποψήφιοι Βουλευτές Αχαΐας της φιλελεύθερης Παράταξης.

Οι προετοιμασίες για την εκδήλωση είναι πυρετώδεις και το Σαββατοκύριακο συνεχίζονται οι επισκέψεις του Προέδρου, μελών της Δ.Ε.Ε.Π., Στελεχών, Τομεαρχών και Εθελοντών σε συνοικίες της πόλης όπου συνομιλούν με πολίτες και τους προσκαλούν να παρευρεθούν στην Πολιτική Εκδήλωση.

Ξεκινά η λειτουργία του Εκλογικού Κέντρου

Μάχη με τον χρόνο έδωσαν οι εθελοντές προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή του Εκλογικού Κέντρου Πάτρας. Ο κύριος χώρος είναι στο ισόγειο ενώ στον πρώτο όροφο δημιουργήθηκαν χώροι εκδηλώσεων και συσκέψεων και παράλληλα θα στεγαστούν οι Εκλογικές Γραμματείες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12:30) ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης και ο Προέδρος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Γιώργος Κουτρουμάνης θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ Πάτρας. 

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ             

   ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ