«Ακόμα και ο πιο απαισιόδοξος με την αναγγελία της ένταξης των επιχειρήσεων στη δράση ΤΑΠΤοκ καταλαβαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό» τονίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής στη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε στην κάμερα της Αρκαδικής Τηλεόρασης.

Με στόχο να μη μείνει κανένα μέλος, επιχείρηση της Αρκαδίας, εκτός προγράμματος ο κ. Τρουπής αναφέρει τις προσπάθειες του Επιμελητηρίου Αρκαδίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος εξασφάλισης των απαιτούμενων χρηματοδοτικών πόρων. 

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις έγιναν στη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση των εγκεκριμένων επενδυτικών σχεδίων του προγράμματος της δράσης 3α ΤΑΠΤοΚ.1, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, στη Βυτίνα.

Για να ακούσετε τις δηλώσεις του Προέδρου επισκεφθείτε τον σύνδεσμο https://youtu.be/XUC20k64RnY?t=545 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr.

 Ευχαριστήρια Επιστολή Επιμελητηρίου

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδία κ. Γιάννης Τρουπής απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, που μεταξύ άλλων προτείνει συνεργασία για την εξασφάλιση των απαιτούμενων χρηματοδοτικών πόρων ώστε να ενταχθούν οι επιχειρήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, www.arcadianet.gr μπορείτε να δείτε την επιστολή αναλυτικά.