Παρακολουθούμε τη δράση ενός συλλόγου που χωρίς τυμπανοκρουσίες παρουσιάζει ένα ανεκτίμητο έργο στον τόπο μας. Είναι ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών Καλαβρύτων «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ».

Πρόσφατα διοργάνωσε σε ένα απ τα χωριά που αντιπροσωπεύει, στο Δεσινό Καλαβρύτων μια γιορτή, που βράβευσε τους μαθητές που αρίστευσαν στο Γυμνάσιο Ψωφίδας. Αυτό το έργο του γίνεται εδώ και αρκετά χρόνια χωρίς σταματημό. Βραβεύει με δίπλωμα, μετάλλιο και χρηματικό έπαθλο τους αριστεύσαντες μαθητές, περνώντας μηνύματα στην κοινωνία μας, του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

Φέτος παρευρέθηκε πολύς κόσμος στην συγκεκριμένη εκδήλωση που έγινε στις 26-9-2019, στο προαύλειο του ναού Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου που εκείνη τη μέρα πανηγύριζε. Τον Δήμο Καλαβρύτων εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλειος Κουτρουλάκης ο οποίος έμεινε γοητευμένος απ όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν και το τόνισε στο χαιρετισμό του.

Το ίδιο και όλοι οι παριστάμενοι τους οποίους καλωσόρισε ο σεμνός, δημιουργικός και αεικίνητος πρόεδρος του Συνδέσμου, λογοτέχνης και συγγραφέας κ. Κωνσταντίνος Νικολόπουλος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους.