Ο Αχαιός βουλευτής είχε καταθέσει Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας

Η επανέναρξη,-μετά από χρόνια- της πορθμειακής γραμμής Αιγίου – Αγίου Νικολάου, εντάχθηκε στα προς άμεση υλοποίηση έργα που εξαγγέλθηκαν από τον Πρωθυπουργό στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αχαΐα.

Η πορθμειακής γραμμή Αιγίου – Αγίου Νικολάου, η οποία θα συνδέσει ακτοπλοϊκά τις δύο πλευρές του δυτικού Κορινθιακού κόλπου, θα συμβάλλει στην τόνωση της επισκεψιμότητας στις δύο αυτές περιοχές, καθώς θα συνδεθούν με το γεωγραφικό τρίγωνο Δελφοί- Καλάβρυτα- Αρχαία Ολυμπία.

Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στις 4.11.2019 είχε καταθέσει Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με την οποία ζητούσε την επαναλειτουργία της πορθμειακής γραμμής Αίγιο – Άγιος Νικόλαος (Αριθμός πρωτοκόλλου: 1651 / 4.11.2019).

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ: