ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ποιοι αναλαμβάνουν τον προγραμματισμό και συντονισμό των πολιτιστικών δράσεων, για τον εορτασμό των 200 χρόνων από τ0 1821

Τέλος στα σενάρια και στις έριδες για το ποιοι τελικά θα έχουν τον πρώτο λόγο στις δράσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία, αναμένεται να δοθεί σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΝΕΤ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του με αριθ. 3 θέματος της ημερήσιας διάταξης με τίτλο “Περί ορισμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ.) της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαβρύτων με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.-ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ)» (ΦΕΚ 1664/Β/27.07.2011) και ορισμού του Προέδρου και του Αντιπροέδρου αυτού“, ο δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθαν. Παπαδόπουλος αναμένεται στην εισήγησή του μεταξύ άλλων να ανακοινώσει ότι:

Πέρα από την αναβάθμιση του Σπηλαίου των Λιμνών, η πολιτική και οι δράσεις στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού όπως περιγράφονται στο καταστατικό της κοινωφελούς επιχείρησης, θα ασκηθούν από τη «ΔΗ.Κ.Ε.Κ.-ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ» και ο προγραμματισμός και ο συντονισμός των πολιτιστικών δράσεων, με εξέχουσα (δράση) τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία, θα ανατεθούν στους δημοτικούς συμβούλους, Κώστα Κούκιο και Λεωνίδα Βασιλόπουλο.

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή