Το μεγαλύτερο διεθνές Συνέδριο για τις Δημόσιες Συμβάσεις πραγματοποιείται αυτές τις μέρες σε συνεργασία της Ενώσεως Διοικητικών Δικαστών και της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων ( Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ ) μέλος του ΔΣ της οποίας είναι ο διακεκριμένος συμπατριώτης μας εκ Λευκασίου Δρ Δημήτριος Οδ. Σταθακόπουλος ( Νομικός- οθωμανολόγος και μουσικολόγος).

Στην εναρκτήρια συνεδρία, έδωσαν το παρών και έκαναν χαιρετισμό, ο Υπ. Ανάπτυξης κ. Αδ. Γεωργιάδης, ο Υπ. Επικρατείας κ. Γ. Γεραπετρίτης , ο Υφ. Δικαιοσύνης κ. Δημ. Κράνης, ο Υφ. Χωροταξίας & αστικού περιβάλλοντος κ. Δημ. Οικονόμου , η πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικράτειας ΣτΕ κ. Αικ. Σακελλαροπούλου, η Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Άννα Λιγωμένου.

Ο Γενικός επίτροπος Επικρατείας Διοικητικής Δικαιοσύνης κ. Δημ. Κωστάκης, ο Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κ. Ιωάννης/ Κωνσταντίνος Χαλκιάς. Πολλοί Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων, δικηγόροι, μηχανικοί, μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές καθώς και πλήθος κόσμου.

Πρώτος ομιλητής ήταν ο κ. Δημ. Ράϊκος Πρόεδρος δευτεροβάθμιου διοικητικού δικαστηρίου του Ο.Η.Ε, Πρόεδρος Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων ( γνωστός από την θητεία του στην Πάτρα ) , αναπληρωτής καθηγητής στη νομική Σχολή και τέως Πρόεδρος της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.

Οι σημαντικές ομιλίες συνεχίστηκαν με τον καθηγ. Θεοδ. Φορτσάκη, την καθηγ. Αθ. Δημοπούλου, την καθηγ. Χρυσούλα Μουκίου, τον επικ. Καθηγ. Εμμ. Περάκη, την επί τιμή Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, την Εφέτη Θεοδ. Βιτουλαδίτη, την καθηγ. και μέλος της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ Μαρ. Στυλιανίδη και την Πρωτοδίκη Δρ Μαρ. Αλεξοπούλου.

Το Συνέδριο συνεχίζεται με ομιλίες του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, την επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις δημόσιες συμβάσεις Katharina Knapton-Vierlich, τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ Δρ Γ. Καταπόδη και πάμπολλους εξαιρετικούς ειδικούς κορυφαίους επιστήμονες.

Το Συνέδριο ολοκληρώνεται το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 15:00 με τα πορίσματα τα οποία θα εκδοθούν σε Τόμο.

Ο καθηγ. και Πρόεδρος στο Διοικ. Δικαστήριο του Ο.Η.Ε Δημ. Ράϊκος με τον κ. Σταθακόπουλο

Ο συμπατριώτης μας Δρ Δημ. Σταθακόπουλος στο βήμα.

Πανοραμική φωτογραφία από τους συνέδρους και το ακροατήριο.

Επαγγελματικές φωτογραφίες Βασ. Κουτρουμάνος
Πρόεδρος ΠΕΦΦΕΕ
Τηλ. 6932458082
Email: [email protected]