Με Ερώτηση το 2019, είχε ζητήσει την αξιοποίηση του νερού του ποταμού του Αιγίου

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (25 έως 31 Ιουλίου):

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής κατέθεσε Eρώτηση προς τους Υπουργούς Ενέργειας και Ανάπτυξης, για τη δημιουργία πλωτού φωτοβολταϊκού πάρκου στο Ιόνιο Πέλαγος (Αριθμός πρωτοκόλλου: 6710 / 28.7.2022).

Επίσης, ο Άγγελος Τσιγκρής αναφέρθηκε στη δημιουργία διυλιστηρίου στον ποταμό Σελινούντα Αιγίου. Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός βουλευτής, το 2019 ειλχε καταθέσει σχετική κοινοβουλευτική Ερώτηση προς τον αρμόδιο Υπουργό.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.