Ο δράστης προσπάθησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τη γέφυρα της Παλαιάς Φώκαιας με το αυτοκίνητο – Σε λουτρό αίματος βρήκε την 46χρονη ο γιος της που ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του
Το χρονικό της δολοφονίας
Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες, μαχαίρωσε την 46χρονη γυναίκα του σήμερα τα ξημερώματα μετά από καβγά που είχαν προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της.
Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι και τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο γιος της μέσα σε ένα λουτρό αίματος ειδοποιώντας άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.


Βίντεο: Κάτοικος της περιοχής μιλάει στους δημοσιογράφους
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος έφυγε από το σπίτι μετά το έγκλημα ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας.
Ο 55χρονος μετά τη δολοφονία της συζύγου του πήρε το αυτοκίνητο του και καθώς κινούνταν στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο ύψος της παραλίας Θυμάρι έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βράχια.
Τον 55χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.



Πηγή: Protothema.gr