Μια μέρα γεμάτη αγώνες Stratego ήταν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 για την Patras Stratego Team. Η πλούσια δράση της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης της Patras Stratego Team πραγματοποιήθηκε στον υπέροχο χώρο του “Abelos events & more” στο Πλατάνι Αχαϊας. Πρωταθλητής Πάτρας 2022 αναδείχθηκε ο Κοσμόπουλος Δημήτρης, ενώ πρωταθλητής στην κατηγορία Junior ο Αγγελόπουλος Ανδρέας.

Στο «Patras Championship 2022», έπειτα από εξαιρετικά παιχνίδια αρκετά υψηλού επιπέδου που κρίθηκαν στο όριο, αναδείχθηκε Πρωταθλητής ο Κοσμόπουλος Δημήτρης, ο οποίος πανηγύρισε το δεύτερο Πρωτάθλημα Πάτρας – μετά από εκείνο του 2019 – και το πρώτο του Φοιτητικό Πρωτάθλημα σημειώνοντας 4 νίκες και μία ισοπαλία σε 5 γύρους αγώνων και νικώντας μεταξύ άλλων τον νεαρό πατρινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2022, Γεράσιμο Καρέλα, ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο. Τέλος, την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο Παπαλεξόπουλος Γιώργος.

Παράλληλα, στην κατάταξη του Φοιτητικού Πρωταθλήματος «Uni-Student 2022» πρώτος ήταν ο Κοσμόπουλος Δημήτρης (ΤΟΠΑ Πάντειο Πανεπ.), δεύτερος ο Δημακόπουλος Παναγιώτης (ΤΜΗΥΠ Πανεπ. Πατρών) και τρίτος ο Τρυπαναγνωστόπουλος Γιώργος (ΗΜΜΥ Πανεπ. Πελοποννήσου).

Οι φετινές δράσεις της Patras Stratego Team στηρίζονται από το “Abelos events & more”, το “Poolevard”, το “Roque games & more” και το “Copy25”.

Ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το sportin.gr, tetartopress.gr, η Πελοπόννησος και το pelop.gr, ο dytikosaxonas.gr, το Kalavryta Press, το SpoudaZo.gr, το Καλάβρυτα News και η Ώρα των Καλαβρύτων, το kirix.gr, η VPRESS και ο Wave97,4.