ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ

Εγκαινιάζονται τα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαβρύτων

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΤΩΝΗ ΚΟΥΝΑΒΗ ΘΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ

Τη δική της στέγη – ορμητήριο δράσης για νέους αγώνες απέκτησε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καλαβρύτων της Νέας Δημοκρατίας. Τα γραφεία βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, ημέρα της Εθνικής Επετείου, στις 7 το απόγευμα. 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Ιθαγένειας του Υπουργείου Εσωτερικών και στέλεχος της Παράταξης κ. Αθανάσιος Μπαλέρμπας. 

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων Νίκος Τσάμης θα καλωσορίσει τους προσκεκλημένους και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα δράσης της Οργάνωσης ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Κατσανιώτης και οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Θα παρευρεθούν Πολιτευτές, Στελέχη, Μέλη, Εθελοντές και φίλοι της φιλελεύθερης Παράταξης και της ΟΝΝΕΔ.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης αύριο το πρωί θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Ελευθερίας στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην πόλη μας και από το μεσημέρι επικεφαλής κλιμακίου Στελεχών θα επισκεφθεί Κοινότητες της Επαρχίας Καλαβρύτων και το οδοιπορικό θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ             

   ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ