Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γραμματέας Οργανωτικού – Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής και Διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της ΝΔ κ. Στέλιος Κονταδάκης.

Τη δική της στέγη – ορμητήριο δράσης για νέους αγώνες απέκτησε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας. Τα γραφεία βρίσκονται επί της οδού 25ης Μαρτίου 12 στην Κάτω Αχαΐα και τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα. 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γραμματέας Οργανωτικού – Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής και Διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Στέλιος Κονταδάκης. 

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας κ. Βασίλης Κανελλόπουλος θα καλωσορίσει τους προσκεκλημένους και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα δράσης της Οργάνωσης ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Κατσανιώτης και οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Θα παρευρεθούν Πολιτευτές, Στελέχη, Μέλη, Εθελοντές και φίλοι της φιλελεύθερης Παράταξης και της ΟΝΝΕΔ.

  • Πυρετώδεις και οι προετοιμασίες για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων που βρίσκονται στην Κλειτορία και θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Οκτωβρίου. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ             

   ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ