Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου Βουλευτή ΝΔ Αχαΐας, Ανδρέα Τσώκου, στην Πάτρα.

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Πολιτικού Γραφείου του υποψηφίου βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέα Τσώκουστην Πάτρα,  σε βαθμό τέτοιο που η προσέλευσή του ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών, κατέκλυσαν όλους τους χώρους του γραφείου αλλά και μεγάλο μέρος της οδού Μαιζώνος, στην Πλατεία Γεωργίου.

Εκλογές 2023: Επίσημη πρώτη του Ανδρέα Τσώκου - Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου στην Πάτρα ΦΩΤΟ

Φίλες, φίλοι του Ανδρέα Τσώκου και υποστηρικτές της ΝΔ από όλη την Αχαΐα έδειξαν, με εμφατικό τρόπο, έμπρακτη στήριξη προς το πρόσωπό του, με τον ίδιο τον πολιτευτή να ευχαριστεί τους πολίτες για το δυναμικό τους παρών και μαζί με συνεργάτες του να παρουσιάζει πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος για την «Πάτρα του 2030», με στρατηγικούς στόχους, 63 δρομολογημένα και 25 υπό σχεδιασμό έργα, που συνθέτουν το όραμα σύγχρονης, ανοιχτής, δυναμικής και αισιόδοξης Αχαΐας, στο προσκήνιο.

Εκλογές 2023: Επίσημη πρώτη του Ανδρέα Τσώκου - Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου στην Πάτρα ΦΩΤΟ

Ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ συνομίλησε με κάθε έναν από τους παριστάμενους, χωρίς να κρύβει την ικανοποίηση του για το θερμό αγκάλιασμα της υποψηφιότητάς του, ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες.

Εκλογές 2023: Επίσημη πρώτη του Ανδρέα Τσώκου - Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου στην Πάτρα ΦΩΤΟ Εκλογές 2023: Επίσημη πρώτη του Ανδρέα Τσώκου - Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου στην Πάτρα ΦΩΤΟ