Κάθε μέρα και άλλο αρχηγό κόμματος θα υποδέχεται η Πάτρα, αρχής γενομένης από αύριο με τον Δημήτρη Κουτσούμπα να μιλά στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου

Οι εκλογές έφτασαν και ο χρόνος για να πείσουν τα κόμματα τους ψηφοφόρους στερεύει. Η τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται «καυτή» για το προεκλογικό σκηνικό, αφού αναμένονται στην Πάτρα για ομιλίες τρεις αρχηγοί κομμάτων αλλά και ένας πρώην πρόεδρος. Η κορύφωση θα γίνει την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, όπου την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα πραγματοποιήσει από την Πάτρα την τελική ομιλία για τη νίκη που θα φέρει «αλλαγή και προοδευτική συγκυβέρνηση» στη χώρα.

Πίνακας Περιεχομένων
ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ
ΝΔ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ
ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ
ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

Η έλευση των αρχηγών ξεκινά από αύριο με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος αρθρογραφεί σήμερα στην «Π», να συμμετέχει σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που θα γίνει στο κέντρο της Πάτρας. Ο κ. Κουτσούμπας θα μιλήσει στις 8 το βράδυ στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου.

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ
Την Τετάρτη το βράδυ στις 8, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης έρχεται στην Πάτρα για να μιλήσει εκδήλωση στο Νότιο Πάρκο, ενώ σε περίπτωση κακοκαιρίας, η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Λιθογραφείον. Ο γραμματέας θέλει να αυξήσει τα ποσοστά του κόμματος στην Αχαΐα, αφού αν εκλέξει βουλευτή είναι πιθανό να κρατήσει την έδρα για τον εαυτό του.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Την ίδια ημέρα, στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ολγας, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πάτρα που καλεί τον κόσμο για «πραγματική αντισυστημική επιλογή η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» που διεκδικεί αυξήσεις μισθών, συλλογικές συμβάσεις και 6ωρη, 5νθήμερη εργασία. Στην πλατεία θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Ιωάννης Αγγελόπουλος και Χρήστος Κοσίνας.

ΝΔ ΜΕ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ
Την Πέμπτη στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η τελευταία μεγάλη εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα με ομιλητή τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρο του ΕΛΚ Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Η εκδήλωση θα γίνει στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και αναμένεται να απευθύνει χαιρετισμό και ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Νίκος Χαρδιαλιάς.

ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ
Οι πολιτικές εκδηλώσεις και η προεκλογική περίοδος αναμένεται να κλείσει με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Γεωργίου την Παρασκευή στις 8 το βράδυ. Εκεί, ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να μιλήσει σε χιλιάδες φίλους και ψηφοφόρους του κόμματος, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο την καλύτερη δυνατή εικόνα για τη δυναμική του κόμματός του.

Πηγή: pelop.gr