ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΣ ΕΛΜΕ (19/11/2022)

24ωρη Απεργία στις 15 Δεκεμβρίου 2022.

 

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ μετά την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων προκηρύσσει 24ωρη απεργία στις 15 Δεκεμβρίου 2022 με αιτήματα: 

  • την οικονομική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών (με βάση τα αιτήματα που ψηφίστηκαν στο 20ο συνέδριο) και
  • την άμεση μονιμοποίηση των νεοδιόριστων

 

Και σας καλούμε στην 

 

Συγκέντρωση μαζί με το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας   στην Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας, (ακτή Δυμαίων),  ώρα 12 μμ.

 

Η Γενική Συνέλευση Απολογισμού του απερχόμενου Δ.Σ., θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας (Πλατεία Όλγας).

Σας ενημερώνουμε ότι στο πρόσφατο  20ό Συνέδριο της ΟΛΜΕ αποφασίστηκε η επαναφορά της συνδρομής των συναδέλφων ΥΠΕΡ ΟΛΜΕ, στο ποσό των 15 ευρώ, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η συνδρομή ΥΠΕΡ ΑΔΕΔΥ, που είναι 3€. ( Σας στέλνουμε την απόφαση).

 Με βάση την παραπάνω απόφαση και την οικονομική κατάσταση του σωματείου που επί τρία έτη λειτουργεί χωρίς συνδρομές, με ομόφωνη απόφαση των παρατάξεων, αναπροσαρμόζουμε τη συνδρομή στα 20 ευρώ. Για τους αναπληρωτές και ωρομισθίους η συνδρομή παραμένει 15 ευρώ.

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, από 8.30 π.μ. μέχρι 7 μ.μ., στο σχολικό συγκρότημα 6ου και 11ου ΓΕΛ (Νόρμαν και Φαβιέρου).   

 

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

  Ψαρράς Σπυρίδων                                               Βασιλακόπουλος Φώτης

ΠΡΟΣ: 

Το Τμήμα Οικονομικών

των ΔΔΕ της χώρας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Τα Δ.Σ. των  Ε.Λ.Μ.Ε.

Αξιότιμη Κυρία/-ε,

Σας ενημερώνουμε ότι στο πρόσφατο  20ό Συνέδριο της ΟΛΜΕ αποφασίστηκε η επαναφορά της συνδρομής που παρακρατείται από τη μισθοδοσία των συναδέλφων ΥΠΕΡ ΟΛΜΕ, στο ποσό των 15 ευρώ, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η συνδρομή ΥΠΕΡ ΑΔΕΔΥ, που είναι 3€. 

Παρακαλούμε να προσαρμόσετε τις κρατήσεις στο παραπάνω ποσό των 15€ (12 για ΟΛΜΕ και 3 για ΑΔΕΔΥ) ετησίως ή 1,25 ευρώ μηνιαίως.

Υπενθυμίζουμε τον σχετικό κωδικό: 

ΟΛΜΕ (ΚΩΔ. 4044700): 15,00 €/12 =1,25 €

 

Με εκτίμηση,