Το 2023 το Enterprise Europe Network συμπληρώνει 15 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Για να τιμήσουν την επέτειο, οι συνεργάτες του Δικτύου σε όλο τον κόσμο θα γιορτάσουν μαζί με κάποιες από τις 4,2 εκατομμύρια μικρές επιχειρήσεις που έχουν βοηθήσει να καινοτομήσουν και να αναπτυχθούν διεθνώς.

Ποιους έχει βοηθήσει το Δίκτυο;

Δραστήριοι στις τοπικές επιχειρηματικές κοινότητες, δικτυωμένοι σε όλο τον κόσμο, οι περισσότεροι από 450 οργανισμοί – μέλη του Δικτύου βρίσκονται στην ιδανική θέση για να υποστηρίξουν επιχειρήσεις σε πολλούς κλάδους σε κάθε γωνιά της ΕΕ.

Από τον γεωργικό τομέα μέχρι την τεχνητή νοημοσύνη, από την κλωστοϋφαντουργία μέχρι την αεροδιαστημική, από τη ναυτιλία μέχρι τις δημιουργικές βιομηχανίες, η αξιόπιστη συμβουλευτική και πρακτική βοήθεια των μελών του Δικτύου υποστηρίζει κάθε επιχείρηση δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της βιωσιμότητας, της ανθεκτικότητας και του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Ο μοναδικός συνδυασμός γνώσης της τοπικής κοινότητας και παγκόσμιας εμβέλειας έχει βοηθήσει χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση στις διεθνείς αγορές και να αναπτυχθούν ταχύτερα.
 

Ανακαλύψτε τις επιτυχίες μας

Περισσότερες από μισό εκατομμύριο επιχειρήσεις έχουν επωφεληθεί από εξατομικευμένες επιχειρηματικές συμβουλές που τις βοήθησαν να ενισχύσουν το δυναμικό τους σε διεθνές επίπεδο.