Εντυπωσίασε το χορευτικό τμήμα της Κλειτορίας, η πρώτη τους παράσταση ήταν Φανταστική! χάρισε ένα ωραίο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση στη Πάτρα στα Ψηλά Αλώνια.

Η αυλαία των εκδηλώσεων της Πρωτομαγιάς στην Πάτρα, ανοίγει στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων στις 7.30 το βράδυ. Για δύο ώρες θα παρουσιαστούν Παραδοσιακοί Χοροί ενώ την τιμητική τους θα έχουν πρωτομαγιάτικες δημιουργίες για μικρά παιδιά από τους   καθηγητές του Εικαστικού Εργαστηρίου Δήμου Πατρέων και τα Ανθεστήρια.

Στις 9.30 το βράδυ στην πλατεία Ομονοίας θα ξεκινήσει συναυλία με την λαϊκή ορχήστρα του χορευτικού τμήματος

                    ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ

Το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού στο πλαίσιο των πρωτομαγιάτικων εκδηλώσεων διοργανώνει και φέτος την  «Γιορτή Χορευτικών  Συγκροτημάτων» συνδυάζοντας την παγκόσμια μέρα χορού με τις εορταστικές εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς.

Η παρουσίαση των χορευτικών συγκροτημάτων θα ξεκινήσει την Κυριακή 30 Απριλίου στις 6.00 το απόγευμα από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Τα συγκροτήματα μέσω του ιστορικού κέντρου θα καταλήξουν στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων.

Στη φετινή « Γιορτή  Χορευτικών Συγκροτημάτων» φέτος συμμετέχουν 32  σχήματα από πολιτιστικούς συλλόγους, συνδέσμους και σωματεία.

Την αυλαία των εκδηλώσεων της πρώτης ημέρας άνοιξε στα Ψηλαλώνια η Φωτεινή Βελεσιώτου με το κοινό να γεμίζει ασφυκτικά το χώρο και να απολαμβάνει μια ξεχωριστή λαϊκή

Καλή Πρωτομαγιά και καλό μήνα!
Είναι πλέον έθιμο κάθε παραμονή Πρωτομαγιάς εκδηλώσεις με Χωρευτικά απο όλη την Ελλάδα!!

Για δύο ημέρες – Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Απριλίου – πλήθος κόσμου βρέθηκε στις δύο πλατείες και απόλαυσε μουσικά και χορευτικά σύνολα, εικαστικές δημιουργίες και τα καθιερωμένα Ανθεστήρια που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον σύλλογο ανθοπωλών