Περιοδεία του Αχαιού βουλευτή σε Κλειτορία, Κέρτεζη, Τριπόταμα, Δάφνη, Πάος, Σκοτάνη και Παγκράτι

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, το τριήμερο από 18 έως 20 Αυγούστου, επισκέφτηκε τα χωριά των Καλαβρύτων και συγκεκριμένα την Κλειτορία, την Κέρτεζη, τα Τριπόταμα, τη Δάφνη, το Πάος, τη Σκοτάνη και το Παγκράτι Καλαβρύτων.

Ο Αχαιός βουλευτής παρευρέθηκε στα εγκαίνια του Δημοτικού Σχολείου και του νέου γηπέδου στο Παγκράτι Καλαβρύτων, καθώς και την τελετή των αποκαλυπτηρίων του μνημείου των αγωνιστών του 1821 στη Σκοτάνη.

Επίσης, ο Άγγελος Τσιγκρής παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για το 18ο Παγκαλαβρυτινό Συναπάντημα στην Κλειτορία και την Κέρτεζη, καθώς και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Καλαβρύτων στη Δάφνη (Στρέζοβα).,

Στη συνέχεια, ο Αχαιός βουλευτής συναντήθηκε με πολιτικούς του φίλους σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε Τριπόταμα, Πάος και Δάφνη.

Τέκος, ο Άγγελος Τσιγκρής επισκέφθηκε τα χωριά Σκεπαστό, Πριόλιθο και Πλανητέρο.

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: