Τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας επισκέφθηκε την Τετάρτη 12/09/2019, ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας. Ο βουλευτής συναντήθηκε διαδοχικά με τον νέο Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αχαΐας κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, με τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης κ. Χαράλαμπο Σακελλαρόπουλο, με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωκίωνα Ζαΐμη και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τα ζητήματα που άπτονται της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Περιφερειάρχη και τους αντιπεριφερειάρχες για τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους και τον σχετικό σχεδιασμό – προγραμματισμό των ενεργειών που κάνουν για την αντιμετώπισή τους. Κοινή πεποίθηση είναι πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί με συγκριτικά πλεονεκτήματα τα εξαιρετικά αγροτικά της προϊόντα, το μεγαλύτερο υδάτινο δυναμικό στην Ελλάδα καθώς και το προστατευόμενο από διεθνείς συνθήκες φυσικό περιβάλλον. Έχει επίσης εξαιρετικής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό – αποτελούμενο και από νέες και νέους -, που οικοδομούν ένα σύγχρονο τοπίο καινοτομίας και επιχειρηματικής ανάπτυξης και στους τρεις νομούς.
Ο Ιάσονας Φωτήλας τόνισε στους συνομιλητές του ότι θα βρίσκεται δίπλα τους στην προσπάθεια να ανατάξουν την Περιφέρεια – και δη την Αχαΐα – και να την οδηγήσουν εκεί που της αξίζει.

πηγή – patrastimes.gr