Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι:

Στις 14 Ιουνίου 2022, παρελήφθησαν από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ηλεκτροφωτισμού Γιάννη Αϊδινιώτη και παρουσία του Δημάρχου Μαρκοπούλου Κώστα Αλλαγιάννη τα 7 νέα απορριμματοφόρα, οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας για να προστεθούν στο μηχανοκίνητο στόλο του Δήμου, σε μια συνολική, γιγαντιαία προσπάθεια ανανέωσης του εξοπλισμού αλλά και απαλλαγής των δημοτών από τα ενοίκια που χρεώνονται για τα μεγάλα αυτοκίνητα.

Δύο μήνες μετά και ενώ έχουν ολοκληρωθεί από πλευράς Δημοτικής Αρχής όλες οι απαιτούμενους ενέργειες, τα Απορριμματοφόρα παραμένουν στο Αμαξοστάσιο του δήμου με δεμένα τα χειρόφρενα αφού η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν έχει πράξει τα δεόντα για να αποκτήσουν Πινακίδες Κυκλοφορίας και να “ριχτούν” στην μάχη Καθαριότητας.

Έχουν τόσο φόρτο εργασίας, αναρωτιόμαστε, που δεν μπορούν να προχωρήσουν έναν πλήρη φάκελο;;;

Δεν μπορούν; Δεν θέλουν ή δεν “θέλουν” ;;; Τους φρενάρει κάτι, κάποιος ;;;

Στον επίσημο ιστότοπο τους https://www.apdattikis.gov.gr/apokentromeni-dioikisi-attikis πάντως αλλά πρεσβεύουν…

Να θυμίσουμε ότι μετά και την πρόσφατη πυρκαγιά που ξέσπασε στο Αμαξοστάσιο του δήμου Μαρκοπούλου μειώθηκε κατά 3 οχήματα ο υπάρχον στόλος και όλα αυτά εν μέσω καλοκαιρού που ειδικά στο Πόρτο Ράφτη λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας απαιτείται σκληρότερη μάχη σε καθημερινή βάση. Πηγή:atticatoday.gr