Διαδικτυακό εργαστήρι για γονείς παιδιών προεφηβικής & εφηβικής ηλικίας με θέμα: «Η συνύπαρξη γονέων & εφήβων στην οικογένεια σήμερα» πρόκειται να υλοποιηθεί από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας Καλλίπολις. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εστιάσουν σε θέματα όπως:

  • Πώς νιώθουμε σήμερα στην οικογένειά μας;
  • Τι αλλάζει όταν τα παιδιά περνούν το κατώφλι της εφηβείας;
  • Ποιές είναι οι προκλήσεις για τους γονείς των εφήβων;
  • Πώς μπορούμε να συνυπάρξουμε αρμονικά τα τελευταία χρόνια της κοινής μας συμβίωσης;

Το διαδικτυακό εργαστήρι πρόκειται να υλοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 από τις 18:00 έως τις 20:00. Προκειμένου να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να συνδεθούν στο εργαστήρι θα χρειαστούν υπολογιστή ή τάμπλετ με κάμερα και μικρόφωνο ή ένα αντίστοιχο κινητό τηλέφωνο. Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος. 

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (υπεύθυνη: κ. Θωμαΐς Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός) ή στο email: kpachaia@pat.forthnet.gr, στην ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr και στο https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.