Όλη η χώρα συζητά από το πρωί της Δευτέρας το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Πατρινός επιχειρηματίας Δημήτρης Αλεξίου.

 

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το δυστύχημα, με τους πυροσβέστες και τους διασώστες του ΕΚΑΒ να δίνουν μάχη με τον χρόνο για να περιορίσουν τις διαστάσεις της τραγωδίας.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου, με το ταξί να καταστρέφεται ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν να μετατρέπονται σε δύο άμορφες μάζες σιδερικών.

Οι αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν τα δύο άτομα που τραυματίστηκαν σοβαρά, η στιγμή που οι πυροσβέστες μπαίνουν στο μεσαίο αυτοκίνητο για πρώτη φορά μετά το δυστύχημα, μαζί με μια γυναίκα να κρατάει τον ορό πάνω από το φορείο με την τραυματισμένη γυναίκα του τρίτου οχήματος, συμπυκνώνουν τις διαστάσεις της τραγωδίας.

Στην περιοχή σηκώνεται ένα σύννεφο καπνού από τη φωτιά που τύλιξε όλο το ταξί, με τους οδηγούς των αυτοκινήτων που στην πορεία ακινητοποιήθηκαν, να βγαίνουν και να προσπαθούν να μάθουν τι είχε συμβεί.

 

“Είμαστε καθ΄οδόν προς την Κόρινθο. Δεν ξέρουμε πώς έγινε το τροχαίο. Ο πατέρας μου πήγαινε στην Αθήνα για δουλειές. Δεν μας τα λένε καλά” είπε η κόρη του σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή MEGA LIVE του Νίκου Ευαγγελάτου, πριν μάθει για την τραγική κατάληξη.

 

Πηγή:pelop.gr