Όπως ήδη όλοι γνωρίζουμε, χτες το μεσημέρι κυκλοφόρησε η συμμετοχή της χώρας μας για τη Eurovision 2023. Ο 16χρονος Victor Vernicos μας τραγουδάει “What they Say”, μια προσωπική και συναισθηματική μπαλάντα την οποία έγραψε όταν ήταν μόλις 14 ετών! Το επίσημο video σε σκηνοθεσία των Pickcodes, ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη φωτογραφία, τη σύγχρονη αισθητική και τις σκηνές γεμάτες συναίσθημα με μοναδικό πρωταγωνιστή τον Βίκτωρα. Το video ανέβηκε χτες στο επίσημο κανάλι της ΕΡΤ στο Youtube, ενώ μετά από λίγη ώρα ανέβηκε στα επίσημα κανάλια της PANIK αλλά και της Eurovision!

H κυκλοφορία του τραγουδιού στις μουσικές πλατφόρμες έχει προγραμματιστεί για τις 14 Μαρτίου! Θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες όπως Spotify, Apple Music και deezer! Μπορείτε να κάνετε pre-save το τραγούδι μας ακολουθώντας τον σύνδεσμο ΕΔΩ! Το τραγούδι κυκλοφορεί από την PANIK Records.

Όλη η Ελληνική αποστολή της ΕΡΤ με Αρχηγό (Head of Delegation) την Μόνικα Παπαδάτου και Υπεύθυνη Τύπου (Head of Press) την Ιωάννα Νιαώτη σε συνεργασία με την ομάδα της Panik Records όπου ανήκει ο Victor Vernicos, εργάζεται πυρετωδώς για την καλύτερη προετοιμασία της Ελληνικής συμμετοχής στο Λίβερπουλ. Εκτός από το video clip, αυτή την εβδομάδα ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα της εισαγωγικής καρτ-ποστάλ και όλες οι λεπτομέρειες που χρειάζονται για την κατάθεση του πλήρη φακέλου της συμμετοχής μας στην EBU που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Λίβερπουλ.

Η Ελλάδα διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό, στο πρώτο μισό του show, στις 11 Μαϊου.

https://www.youtube.com/watch?v=9U_xCaeaNr4

ΠΗΓΗ: ogaegreece.com