Ο Σύλλογος προειδοποιεί για «αμαξιτή οδό που παρουσιάζει μεγάλη κλίση και στροφές, και αυτό την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη».

Ζητάει «την άμεση τοποθέτηση πινακίδας προειδοποίησης και στηθαίων ασφαλείας, και γενικότερα τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας.»

Εξωραϊστικός Σύλλογος Οι Φίλοι του Μαζιού

Έδρα: Ελατόφυτο Κλειτορίας – Έτος ίδρυσης: 1994

ΠΡΟΣ: κ. Σωτήριο Δουκλιά, Αντιδήμαρχο Κλειτορίας

κ. Γεώργιο Παπακανέλλο, Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Κλειτορίας

ΚΟΙΝΟΠ.: κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος 

κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας

Θέμα: Αμαξιτή οδός προς Ελατόφυτο (Μάζι): Στηθαία ασφαλείας

31 Αυγούστου 2020

6002/1.9.2020

Κύριε Αντιδήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε του Τ.Σ.,

σε σχετικό των σχετικών από 30.10.2019 και 28.1.2020 εγγράφων μας που έχουν αποσταλεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος κοινοποιούμενα και σε εσάς, θα θέλαμε να θέσουμε εκ νέου υπόψη σας ένα παλαιό αίτημα των κατοίκων του χωριού Ελατόφυτο (Μάζι) που αφορά την αμαξιτή οδό από Πλανητέρο/Πηγές Αροανίου προς Ελατόφυτο (Μάζι):

Σε δύο σημεία του ασφάλτινου τμήματος της οδού, στις τοποθεσίες «Αργαλειοί» και «Κεράσοβα», η αμαξιτή οδός παρουσιάζει μεγάλη κλίση και στροφές, και αυτό την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη. Ζητούμε την άμεση τοποθέτηση πινακίδας προειδοποίησης και στηθαίων ασφαλείας, και γενικότερα τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας.

Παρακαλούμε για την προώθηση του παρόντος αιτήματος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, μαζί με τη θετική γνώμη και την υποστήριξη της δημοτικής αρχής για άμεση ικανοποίησή του.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος                                    Ο Γραμματέας

Σ. Ορφανός                                   Π. Θανασάς

6970.370885                                pan@thanassas.gr