Προς τον 

Αξιότιμο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος
κ. ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ

ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γ. ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΛΗ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχα,

 Με την επιστολή αυτή θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε σας προσωπικά και στους συνεργάτες σας στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και στον ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ για την συνδρομή του στο έργο αυτό, για το ενδιαφέρον που δείχνετε στα προβλήματα του β’ Περιφερειακού Δρόμου ΛΥΚΟΥΡΙΑΣ – ΦΕΝΕΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΪΑΣ κ. Αριστοτέλη Κόρκο (Αρχιτέκτονα Μηχανικό) για την επιστολή που μου έστειλε ονομαστικά, στην οποία αναφέρει ότι 

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ. 

Κύριε Περιφερειάρχα,

Με επιστολή που σας είχα στείλει στις 9-3-2021, σας γνώριζα τα προβλήματα που έχει σήμερα ο δρόμο αυτός και ότι έχει να συντηρηθεί-καθαρισθεί, όπως πληροφορήθηκα πάνω από 15 (δεκαπέντε) χρόνια.

Μήπως η περιφέρεια δεν γνώριζε το πρόβλημα, επειδή δεν είχε καμία ενημέρωση από την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΥΚΟΥΡΙΑΣ – ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ. ΕΑΝ όμως η περιφέρεια ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ είχε ενημερωθεί εγγράφων από την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΥΚΟΥΡΙΑΣ γιατί άραγε δεν ανταποκρίθηκε;

Εδώ θα πρέπει να δοθεί κάποια ΑΠΑΝΤΗΣΗ – Η Αλήθεια είναι ότι υπήρξε ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΜΕΛΕΙΑ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ θα μου επιτρέψετε να πω, δεν γνωρίζω αν η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ αυτή οφείλεται στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ή στους ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ μέχρι και σήμερα ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΚΟΥΡΙΑ.

Κύριε Περιφερειάρχα,

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας αναφέρω ότι, οι ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ που είχαν ανατεθεί σε ΕΡΓΟΛΑΒΟ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ όχι μόνον ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ αλλά και ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ επιτυχώς από την ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΛΥΚΟΥΡΙΑΣ ΜΕΧΡΙ εκεί που τελειώνουν τα ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ.

– Πληροφορήθηκα ότι, ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ απασχολήθηκε περισσότερο από 15 (δεκαπέντε) μέρες.

– Απομάκρυνε όλα τα ΜΠΑΖΑ από τις ΤΑΦΡΟΥΣ (Αυλάκια) και από το οδόστρωμα ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. 

– Έκοψε όλα τα κλαδιά των δένδρων σε όλη την διαδρομή που ήταν εις βάρος του οδοστρώματος. 

Γενικά ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ, έκανε καλή δουλειά και του αξίζει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. 

Κύριε Περιφερειάρχα, 

Υπάρχουν ακόμη δύο εργασίες για τις οποίες θέλω να παρακαλέσω να γίνουν ΑΜΕΣΑ γιατί είναι απαραίτητες και αναγκαίες. 

– Η διαγράμμιση του Β’ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΛΥΚΟΥΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ στους ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΠΑΡΕΣ. 

– Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΕΣ (ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.

Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι θα μας βοηθήσετε παρά τις όποιες Οικονομικές Δυσκολίες μπορεί να έχει και να αντιμετωπίζει σήμερα η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Σας ευχαριστώ πολύ και

Εύχομαι ΥΓΕΙΑ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
στην ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΑΣ

Με εκτίμηση

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΛΗΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

ΓΕΩΡΓ. ΣΕΦΕΡΗ 83

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 132 31

Δείτε την απάντηση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ..

(φωτογραφία αρχείο-kalavrytapress.gr)