Ευσταθία Γιαννιά: «Συμπαρίσταμαι στον αγώνα των Συμβασιούχων του Δήμου»

Στο πλευρό των Συμβασιούχων του Δήμου Πατρέων βρίσκεται η Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα – Αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ Ευσταθία Γιαννιά.

Η κα. Γιαννιά στηρίζοντας το δικαίωμα στην εργασία, το πρωί της Πέμπτης 16 Μαΐου 2019, βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των Συμβασιούχων, μέσω κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.

 «Η εργασία για τον άνθρωπο είναι μέσο βιοπορισμού και κοινωνικό αγαθό, για το οποίο το κράτος έχει υποχρέωση να λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέτρο για να την διασφαλίζει, είτε καλύπτοντας δικές του ανάγκες είτε πολύ περισσότερο διασφαλίζοντας το επενδυτικό περιβάλλον που δημιουργεί νέες σταθερές και βιώσιμες δουλειές. Με αυτή την αρχή συμπαρίσταμαι στον αγώνα των 289 συμπολιτών μου που εργάζονται στο Δήμο Πατρέων καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες», δήλωσε η κα. Γιαννιά. 

Διαβάστε επίσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή