Η προκήρυξη του διαγωνισμού για το τρίτο και μεγαλύτερο υποέργο της αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία του συνολικού έργου.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή σε ένα ταξίδι που άρχισε 10 χρόνια πριν με την εκπόνηση του master plan. Ακολουθήσαν ατέλειωτες ώρες συσκέψεων, ταξιδιών, τηλεφωνημάτων, συζητήσεων και βεβαίως επίπονης ατομικής δουλειάς, όχι μόνο από τον γράφοντα, αλλά και από τον προηγούμενο διευθυντή του ΧΚΚ, κ. Λ. Σπυρόπουλο, καθώς και το σημερινό κ. Α. Άγριο. Ήμουν παρών στο μεγαλύτερο μέρος αυτού του ταξιδιού, μαζί με δυο δημάρχους, τους διευθυντές που προανέφερα και πολλούς άλλους φίλους και συνεργάτες που προσέφεραν είτε εθελοντικά, είτε με ηθελημένα ελάχιστες αμοιβές. Τους ευχαριστώ όλους θερμά.

Πολλές μάχες κερδίσαμε και ορισμένες χάσαμε, η προκήρυξη του έργου πάντως παραμένει ένα χαρμόσυνο γεγονός για τον τόπο μας. Εύχομαι την καλύτερη εξέλιξη για το έργο και προσδοκώ τη στιγμή που θα συνεχίσουμε το ταξίδι επιβαίνοντας στους απαστράπτοντες νέους αναβατήρες!   

Ευθύμιος Βαζαίος

14 Οκτωβρίου 2021