Για άλλη μια χρονιά οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Φιλίων χάρισαν όμορφες αναμνήσεις και αναζωογόνησαν το χωριό μας.
Το νυχτερινό τουρνουά μπάσκετ 3*3 εγκαινίασε το πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ κάνοντας ένα όνειρο ετών πραγματικότητα.
Η παράσταση Καραγκιόζη γέμισε την πλατεία με χαρούμενες παιδικές φωνές, ενώ και το εργαστήρι Θεάτρου Σκιών αποτέλεσε μια καινοτόμο δράση για την περιοχή.
Τα εγκαίνια της παιδικής χαράς στον προαύλιο χώρο του σχολείου με την παρουσία DJ που ψυχαγώγησε τα παιδιά πρόσφεραν ευχάριστες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.
Το τριήμερο των εκδηλώσεων έκλεισε με το τραπέζι ενίσχυσης του Συλλόγου με ευχές για τη νέα χρονιά.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες επιθυμεί να εκφράσει ο Σύλλογός μας στον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων Κον Μπαλντά για την παρουσία του στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για το καίριο θέμα της πυροπροστασίας.
Ο Σύλλογός μας εύχεται σε όλους τους συμπατριώτες μας να έχουν υγεία και ευημερία, και υπόσχεται πως με τη στήριξη όλου του χωριού θα συνεχίσει με δύναμη και όραμα το έργο του για τον τόπο μας που τόσο αγαπάμε.
Λογαριασμός IBAN της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος.
GR80 0110 7850 0000 7850 1395 640
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΙΩΝ