Κάτι καλό γίνεται στου Φίλια…

  Μετά από ένα χρόνο με πλούσια δράση και πολλά έργα ο Πολιτιστικός-ΕξωραϊστικόςΣύλλογος Φιλίων προχωράει στις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις για το 2022 .
   Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να υποδεχτούμε όλους μας τους συγχωριανούς, μικρούς και μεγάλους, καθώς και κόσμο από την επαρχία Καλαβρύτων σε πληθώρα εκδηλώσεων :
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/08 στις 20:00 :
 Street night basketball3on3 τουρνουά μπάσκετ .
  Εγκαινιάζουμε το γήπεδο μπάσκετ μετά από πλήθος έργων (νυχτερινός φωτισμός,πέτρινες μάντρες, δενδροφύτευση, βρύση) σε νυχτερινό παιχνίδι που θα αρέσει σε κάθε λάτρη του μπάσκετ .
  Φωσφορίζουσες μπάλες, μπλουζάκια για κάθε ομάδα προς ενίσχυση του Συλλόγου, νυχτερινός διαγωνισμός τριπόντων, στεφάνια με χρωματιστά  φώτα LED, φωσφορίζοντα διχτάκια και διχτάκια-αλυσίδες ελπίζουμε να
  προσφέρουν μια μοναδική και καινοτόμα εμπειρία.
  ( Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 10/08 στο 6942552075-Γιώργος Ρούσσος )
ΣΑΒΒΑΤΟ 13/08 στις 21:00 στην πλατεία του χωριού :
 Παράσταση Καραγκιόζη από το θέατρο σκιών του Χρήστου Καλπουζάνη με τίτλο ”Οδύσσεια” .
  Νωρίτερα, στις 18:30, στο χώρο του σχολείου θα λειτουργήσει εργαστήρι θεάτρου σκιών για τους μικρούς μας φίλους .
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/08 στις 10:00 στο σχολείο :
 Γενική Συνέλευση του Συλλόγου : Απολογισμός οικονομικός,έργου και δράσεων/ Δομή Δ.Σ./ Προβλήματα του χωριού/ Προγραμματισμός έργων για το 2023 .
  Κάλεσμα σε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παρευρεθούν στη σημαντική αυτή Γενική Συνέλευση, η οποία θα περιλαμβάνει και εκπλήξεις για τους παρευρισκομένους .
ΚΥΡΙΑΚΗ 14/08 στις 18:00 :
  Εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς στο προαύλιο του σχολείου : Αγιασμός, μουσική και πολλά δώρα για τους μικρούς μας φίλους θα τονίσουν την αξία του σπουδαίου αυτού έργου για το μέλλον του τόπου μας .
-ΚΥΡΙΑΚΗ 14/08 στις 21:00 στην πλατεία του χωριού :
  Τραπέζι ενίσχυσης του Συλλόγου : Με καλή παρέα και πολύ φαγητό, όποιος επιθυμεί μπορέι να στηρίξει το έργο του Συλλόγου που μέσα σε ένα μόλις χρόνο κατάφερε να κάνει τόσα πολλά .
Καλό 15αύγουστο σε όλους τους Φιλαίους !
Δείτε τα έργα του Συλλόγου: