Α.Σ. Αστραπή 1η και 2η μέρα αγώνων: G1 Greece Open, Halkida 2019

Χρυσός για ακόμη μια φορά ο Αλέξης Μιχαλόπουλος στη κατηγορία των -59kg Εφήβων, μετά από 5 απαιτητικούς αγώνες.

Διανύει σχεδόν μέρα παρά μέρα απόσταση 150 χιλιομέτρων, για να μπορέσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Ένα όνειρο που ξεκινάει από το ταεκβοντό και τελειώνει σε αυτό! Ο Αλέξης Μιχαλόπουλος, είναι ένας αθλητής που παράτησε το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, προκειμένου να ασχοληθεί με τη μεγάλη του αγάπη, έστω κι αν γνώριζε ότι θα έπρεπε να κάνει σχεδόν κάθε μέρα ένα μικρό… ταξίδι, από τα Καλάβρυτα έως την Πάτρα.

«Κατεβαίνω 2-3 φορές τη βδομάδα από τα Καλάβρυτα, όπου διαμένω, στην Πάτρα για προπονήσεις. Τις υπόλοιπες ημέρες έρχεται σε μένα ο προπονητής μου. Γι` αυτό, το μετάλλιο, έχει τεράστια σημασία για μένα. Είναι ένα μετάλλιο γεμάτο χιλιόμετρα, τα οποία όμως, αποδεικνύεται πως άξιζαν τον κόπο. Και με το παραπάνω», είπε ο νεαρός αθλητής, ο οποίος λόγω της… απόστασης που τον χωρίζουν με τη μεγάλη του αγάπη, το ταεκβοντό, είναι υποχρεωμένος να στερείται πράγματα.

«Όλα είναι θέμα επιλογών. Εγώ επέλεξα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο άθλημα και συνεχίζω να ακολουθώ το στόχο μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου που με στηρίζει ψυχολογικά και οικονομικά για να μπορώ να είμαι συνεπής απέναντι στο άθλημα που λατρεύω. Μακάρι να μπορούσα να μένω μόνιμα στην Πάτρα, για να προπονούμαι κάθε μέρα πολλές ώρες. Το ταεκβοντό είναι πάνω απ` όλα».

Το γεγονός ότι συνδύασα την παρουσία μου εδώ, με την πρόκριση, με κάνει να αισθάνομαι φανταστικά. Τώρα καταστρώνω τα πλάνα μου για το Ευρωπαϊκό».

Κλείνοντας ο Μιχαλόπουλος αποκάλυψε πως «έχω φανταστεί τον εαυτό μου Ολυμπιονίκη και μάλιστα σε συγκεκριμένη διοργάνωση, αυτή του 2024. Είναι ο μεγάλος μου στόχος και πιστεύω ότι με θέληση, σκληρή δουλειά και τύχη μπορώ να τον πετύχω».πηγή – www.etane.gr

Τρεις 5ες θέσεις και μένοντας μια ανάσα πριν τα μετάλλια οι:
🥋Σταύρος Κούτσης
🥋Σταθάτος Παναγιώτης
🥋Ντότσικας Ηλίας

  • Πάρα πολύ καλή εμφάνιση και από τη μικρότερη αθλήτρια της αποστολής Μπακλέση Βασιλική, η οποία ηττήθηκε στο πρώτο αγώνα από την πρωταθλήτρια της κατηγορίας της.
  • Οι προπονητές του συλλόγου Κωνσταντίνος Αντωνακοπουλος και Χρήστος Αντωνακοπουλος δηλώνουν ευχαριστημένοι από την απόδοση των αθλητών τους διότι βλέπουν πως η καλοκαιρινή προετοιμασία του συλλόγου και η καθημερινή δουλειά αρχίζουν να αποφέρουν καρπούς όσον αφορά τις αποδόσεις των αθλητών και γνωρίζουν ότι τα λάθη των αθλητών στους συγκεκριμένους αγώνες, είναι λάθη τα οποία μπορούν να διορθωθούν με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο στόχο.
  • Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Δ.Σ. του συλλόγου στο Σπύρο Ραμαντάνη ο οποίος για ακόμα μια φορά βοήθησε την ομάδα.
  • Ο Α.Σ. Αστραπή για ακόμα μια φορά απέδειξε πως πρωταγωνιστεί και θα πρωταγωνιστεί σε παγκόσμια βαθμολογούμενα πρωταθλήματα.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Χρύσα Μιχαλόπουλος Αλέξιος κ Σωτηρης Μιχόπουλος Και το προπονητικό Team Της Αστραπής και έκρηξη Αντωνακόπουλος Κώστας Αντωνακόπουλος Αντώνης Αντωνακόπουλος Βασίλειος κ Ραμαντάνης Σπύρος