Αύριο η κεντρική ομιλία

του Γιάννη Λαϊνιώτη

 Θα μιλήσει, στις 7.30 μ.μ, στο ξενοδοχείο «Αστήρ»    

 Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας της Ελληνικής Λύσης Γιάννης Λαϊνιώτης κορυφώνει την  προεκλογική εκστρατεία του με την ομιλία του αύριο, Δευτέρα 15 Μαϊου, στις 7.30 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

Σ’ αυτήν αναμένεται να εξαπολύσει δριμεία επίθεση κατά της απερχόμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αναλύοντας παράλληλα τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος προσωπικά και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου  Βελόπουλου εγγυώνται την υπεράσπιση και την προστασία της κοινωνίας από την επίθεση που δέχεται με την ακρίβεια, την εκτόξευση του ενεργειακού κόστους και τους πλειστηριασμούς, ακόμη και της πρώτης κατοικίας.

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ

Εξάλλου, ο Γιάννης Λ αϊνιώτης μίλησε το βράδυ του Σαββάτου, στο Αίγιο, στην αίθουσα  της Φιλαρμονικής, όπου διαμήνυσε:

«Στις εκλογές της 21ης Μαϊου πρέπει να δώσουμε τη δική μας απάντηση σ’ αυτούς που καταπατούν τις ζωές μας και τραυματίζουν την εθνική ομοψυχία».

Επιπλέον, προχώρησε στην ακόλουθη παρότρυνση: «Σας καλώ να πορευτείτε μαζί μου σ’ αυτόν τον ωραίο αγώνα, σας ζητώ να με ψηφίσετε, στηρίζοντας την Ελληνική Λύση, τη μοναδική πατριωτική και κοινωνική συμμαχία, η οποία εκφράζει την κοινωνία, διεκδικώντας τα δίκαια της και τα δικαιώματά της, προτάσσοντας το εθνικό συμφέρον.

Σταθείτε πλάι μου και γίνετε κι εσείς πρωταγωνιστές  των εξελίξεων για μια εθνικά περήφανη και κυρίαρχη Ελλάδα, για να διαμορφώσουμε μαζί μια νέα πραγματικότητα: Της ελπίδας, της δημιουργίας, της ανάπτυξης, της αξιοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης!»