γράφει ο Β. Αποστολόπουλος

Διαβάζουμε στο πατρινό ειδησεογραφικό site patrasevents.gr ότι, εκνευρισμένη και ενοχλημένη αποχώρησε από το Δημαρχείο της Πάτρας η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας και βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Δήμου.

Η βουλευτής έδειξε να εκνευρίζεται όταν ο δήμαρχος της Πάτρας κόβοντας την βασιλόπιτα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ξεκίνησε να μιλάει μεταξύ άλλων για τους πλειστηριασμούς και τις νέες ρυθμίσεις που έχει περάσει η κυβέρνηση, στέλνοντας στο αυτόφωρο όσους τους εμποδίζουν.

Η κ. Αναγνωστοπούλου μη κρύβοντας την αγανάκτηση της, μονολόγησε ότι «πάλι τα ίδια λέει ο δήμαρχος», θεωρώντας προφανώς ότι ο Κώστας Πελετίδης κάνει πόλεμο και κριτική στην κυβέρνηση.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό και από τους υπόλοιπους παρευρισκομένους, αφού η βουλευτής δεν φρόντισε καν να φύγει διακριτικά, θέλοντας έτσι να δείξει την ενόχληση της.

Η συμπεριφορά της σχολιάστηκε από τους υπολοίπους που ήταν στην εκδήλωση, ενώ φυσικά δεν δοκίμασε καν από την βασιλόπιτα.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ:

Όποιος λέει την αλήθεια κάνει πόλεμο στην κυβέρνηση. Έτσι θεωρούν δυστυχώς τα στελέχη και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όποιον τους κάνει κριτική, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι όλοι εκεί στην Κουμουνδούρου έχουν πάρει προ πολλού… “διαζύγιο από την αλήθεια”…

Δικαίωμά και επιλογή τους αλλά, είτε το θέλουν είτε όχι θα υποστούν τις συνέπειες όπως τις υφιστάμεθα και όλοι εμείς που τους ψηφίσαμε!!!

Δεν εξαιρείται ούτε ο υπογράφων…

Β. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Β. Αποστολόπουλος