Την ξεχωριστή ευκαιρία και μεγάλη χαρά να συνομιλήσουν διαδικτυακά με την Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σοφία Ζαχαράκη είχαν οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου Δάφνης Καλαβρύτων, στο πλαίσιο Προγράμματος «Εικονικής Επιχείρησης» που υλοποιείται κατά το σχολικό έτος 2022-23 από τη Γ΄ Γυμνασίου. Στόχο του Προγράμματος αποτελεί η καλλιέργεια και ενίσχυση ικανοτήτων, δεξιοτήτων και στάσεων των μαθητών/τριών, ώστε να συνειδητοποιήσουν την κοινωνική ευθύνη τους ως μελλοντικών πολιτών με σεβασμό προς το κοινό καλό και το περιβάλλον.

Οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου Δάφνης με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό της δράσης κ. Μιχάλης Καραγεωργίου, αντάλλαξαν απόψεις με την κ. Ζαχαράκη σχετικά με την εικονική επιχείρηση που έχουν δημιουργήσει και σχετίζεται με την τουριστική προβολή της ορεινής Αχαΐας. Η κ. Ζαχαράκη, έχοντας ρόλο μέντορα στην εικονική επιχείρηση, έδωσε συμβουλές στους μαθητές/τριες σχετικά με τη δημιουργία και τη λειτουργία της εικονικής επιχείρησης και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Βασίλης Κουτές, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/ριες ευχαριστούμε θερμά την κ. Ζαχαράκη για την ιδιαίτερα εποικοδομητική διαδικτυακή συνάντηση και αναμένουμε να τη συναντήσουμε και διά ζώσης.