Σοκαρισμένα τα παιδιά της άτυχης γυναίκας, που δολοφονήθηκε από τον άνδρα της.

Σοκ έχει προκαλέσει η νέα άγρια γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο, όπου ένας 49χρονος αλβανικής καταγωγής σκότωσε τη 41χρονη σύζυγό του, στην περιοχή Τσιλιβή, λίγες ώρες αφότου το θύμα τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία ενδοοικογενειακή βία.

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: «Τη σκότωσα γιατί με απατούσε» φέρεται να είπε ο 49χρονος

Σοκαρισμένος ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η μητέρα του και με δάκρυα στα μάτια περιγράφει τη σχέση που είχαν και τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι τους, αποκαλύπτοντας πως η άτυχη γυναίκα φοβόταν πολύ και πως η επιθετική συμπεριφορά του συζύγου συνεχιζόταν για πολλά χρόνια.

«Ήταν η κακιά ώρα. Έλειπα, δεν πρόλαβα. Συνέβαινε για αρκετά χρόνια. Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε γενικά με τη μάνα μου. Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα και εγώ δεν ήμουν εδώ. Τα έκανε όλα για εμάς. Μόνο για τα παιδιά της. Ήταν η τέλεια μάνα. Λυπάμαι τα αδέλφια μου, πρέπει να βρούμε μια λύση και να συνεχίσουμε», είπε ο γιος του ζευγαριού.

Ο γυναικοκτόνος, ωστόσο, προκάλεσε με τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, καθώς υποστήριξε πως έχασε τον έλεγχο διότι είχε μάθει πως η 41χρονη τον απατάει.

«Τον τελευταίο καιρό είχα μάθει πως με απατούσε. Γι’ αυτό το λόγο ήμουν βίαιος απέναντι της. Το βράδυ μετά το περιστατικό έκατσα στο βουνό στη Μπόχαλη. Δεν είχα καταλάβει ότι τη σκότωσα. Μετανιώνω, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Με απατούσε κι έχασα τον έλεγχο», είπε ο 49χρονος.

Πηγή: pelop.gr