Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας για τον εμπρησμό κατά δικύκλων αστυνομικού το βράδυ της Ανάστασης.

Ανακοίνωση – καταδίκης για τον εμπρησμό κατά δικύκλων αστυνομικού το βράδυ της Ανάστασης εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των δραστών από τη δικαιοσύνη.

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Εμπρηστική επίθεση κατα δικύκλων ιδιοκτησίας Αστυνομικού
Το βράδυ της Ανάστασης κάποιοι αποφάσισαν να κάνουν «επαναστατική γυμναστική» πυρπολώντας τρία δίκυκλα ιδιοκτησίας Συναδέλφου μας, αναστατώνοντας μια ολόκληρη γειτονιά. Ενός Αστυνομικού που ανέκαθεν υπηρετεί σε μάχιμες υπηρεσίες, είναι ενεργός συνδικαλιστής και πρότυπο εργαζομένου.
Τέτοιου είδους όμως επιθέσεις δεν στρέφονται απλά εναντίον της περιουσίας ενός εργαζομένου αλλά στρέφονται ενάντια σε ολόκληρη την κοινωνία μας. Και η κοινωνία πρέπει να απαντήσει. Οι Αστυνομικοί της Αχαΐας είναι δεδομένο ότι με το ενδιαφέρον τους και τον επαγγελματισμό τους έχουν κερδίσει το σεβασμό των συμπολιτών τους. Όσο και να προσπαθούν ισχνές παρέες να στοχοποιήσουν κάποιους από αυτούς και μάλιστα χωρίς κανέναν λόγο, θα αποτυγχάνουν παταγωδώς. Θα αποτυγχάνουν γιατί θα βρουν απέναντι τους, τους Πολίτες. Σε μια Δημοκρατία είναι ακατόρθωτο ακραία στοιχεία να καταφέρουν να περάσουν ιδεολογίες και απόψεις μέσω καταστροφικών ενεργειών.
Η Ένωσή μας καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη και ύπουλη αυτή εμπρηστική επίθεση και περιμένει φορείς και συλλογικότητες της πόλης μας να πράξουν βροντερά το ίδιο. Ακόμα αναμένουμε τον άμεσο εντοπισμό των δραστών και την παραδειγματική τους τιμωρία από την Δικαιοσύνη.
ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ