Δίνει συναυλία με την ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας
«Γεννήθηκα στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, γι’ αυτό τα χρώματα, τα αρώματα και οι ήχοι της Ανατολής είναι αξέχαστες παιδικές εικόνες που αναβιώνουν πολύ συχνά στην καλλιτεχνική μου ζωή. Oι ήχοι της Ορχήστρας αυτής ξυπνούν μνήμες και με μεταφέρουν από το χθες στο σήμερα με τρόπο μαγικό.»: Με το παραπάνω μήνυμα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δίνει μια πρώτη γεύση από το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στις 15 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο.

Μετά τις sold-out εμφανίσεις της και τις διθυραμβικές κριτικές που έλαβε τον Μάρτιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών -που διακόπηκαν λόγω κορωνοϊού- η αγαπημένη ερμηνεύτρια συναντά και πάλι τον εξαίρετο συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη και την Ορχήστρα Εστουδιαντίνα Nέας Ιωνίας, φέρνοντας και στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού μελωδίες με έντονο άρωμα Ανατολής, τραγούδια από τη μουσική της διαδρομή που ταιριάζουν απόλυτα με τους υπέροχους ήχους της παράδοσης αλλά και της Μεσογείου.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει με το υπέροχο αυτό μουσικό καραβάνι και πρωταγωνιστές το σαντούρι –το έγχορδο, κρουστό, επίπεδο μουσικό όργανο με τον τόσο ιδιαίτερο ήχο–, τα έγχορδα, τα κρουστά και τα πνευστά. Όλα αυτά με οδηγό την ιδιαίτερη φωνή της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

πηγή:www.protothema.gr